Yoga lessen

Ademen, aandacht, bewegen

Yogalessen voor Dongen, Oosterhout, Kaatsheuvel en omgeving

Je wilt lekker in je vel zitten en dichter bij jezelf komen. Lekker bewegen en gezond zijn. Ontspannen in je lijf, met je hoofd in balans. Of je nu ‘s ochtends vol energie wilt starten, of ’s avonds de dag soepel van je af wilt laten glijden, met de positieve mindset en easy going yogalessen van Avelijn Yoga bij Eigentijdz gaat het vanzelf.

We hebben diverse soorten yogalessen, variërend van meer actief tot zeer ontspannend.
Lees hier alles over de verschillende soorten yoga bij Eigentijdz. 

Moeiteloos leven en bewegen

Yoga is niets zweverigs, integendeel. Yoga maakt je vooral blij. Je krijgt een sterk en gezond lichaam, een rustige en gefocuste geest en je komt in balans. Yoga bij Avelijn/ Eigentijdz is down to earth ruimte maken voor jezelf, even stilstaan en vertragen.  Want als je vertraagt kun je ruimte maken om eens goed en diep te ademen. Je brengt rust en balans in je lichaam en hoofd. Je voelt wat je lichaam aangeeft en leert bewegen naar waar het goed voelt, waar ruimte en energie zit.

Als je volgt wat energie geeft en beweegt zoals het goed voelt, – op de mat en in het dagelijks leven -, beweeg je in flow met het leven. Dat levert je rust, plezier, energie, geluk en succes op, in de les en daarbuiten. Als vanzelf beweeg je lichter, meer ontspannen, terwijl je steviger in je schoenen staat.  Je vertrouwen in jezelf groeit, waardoor je keuzes gaat maken die goed zijn voor jou en je steeds meer je eigen leven gaat leiden. Daar ga je van stralen!

Iedereen kan meedoen met de lessen, omdat je leert luisteren naar je eigen lichaam en energie. 

Onder begeleiding van een geweldig team docenten

Yogastudio Eigentijdz is opgericht door Alijne Verhaar. Zij is naast yogadocent Feminine Power coach, gezondheidswetenschapper en fysiotherapeut (np) en heeft een achtergrond in organisatiemanagement en coaching.
Alijne is gespecialiseerd in de wonderbaarlijke natuur van ons lichaam en begeleidt vooral vrouwen naar meer verbinding met zichzelf. Meer over Alijne. 

Samen met een sterk team yogadocenten biedt Eigentijdz een plek om tot jezelf te komen en in je kracht, zodat je geniet en lekker in je vel zit. We zijn gespecialiseerd in diverse vormen van hatha-, flow- en mindful yoga, yin yoga, strala yoga, zwangerschaps- en mama yoga, pilates en meer.