Eigentijdz Klank & Yoga Retreat Weekend

Soms ben je toe aan tijd voor jezelf

Heb jij daar ook zo’n zin in? Even niks, niet rennen, niet werken, niet zorgen (behalve voor jezelf dan). Je werk, je agenda, to-do list en alle drukte even laten.

Rust aan je hoofd, gewoon even ‘uit’ en relaxen. Dat kan! Bij het Eigentijdz Retreat Weekend van 15 t/m 17 november.

Alleen maar genieten

Geef jezelf (of een ander) de tijd, de liefde en de aandacht die je verdient. Trakteer jezelf op het Eigentijdz Klank & Yoga Retreat Weekend. Het wordt een fantastisch weekend waarin je niets hoeft, alleen maar genieten. Van een super fijne plek omringd door natuur, geweldig uitzicht op het groen, prachtige wandelingen, fijne klanksessies, easy ontspannen yoga, leuke gesprekken, eindelijk dat boek lezen, de zon op je gezicht en heerlijk gezond eten.

Even een weekend ertussenuit en je komt als herboren terug! Met frisse energie, minder stress en lekker in je vel. Innerlijke rust, verbonden met jezelf. 

Wil jij dit ook?

Ga dan in november met ons mee op het Eigentijdz Klank & Yoga Weekend in Limburg.

Wanneer? Vrijdagavond 15 t/m zondagavond 17 november.
Waar? In een prachtig gerenoveerde oude boerderij aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen, het natuurgebied in Noord-Limburg, net onder Nijmegen.
Met wie? Dit weekend is dit keer onder begeleiding van Claudia en Karin. 

Locatie

In een oase van rust, omringd door natuur en aan de rand van het bos, staat een oude vrijstaande boerderij, volledig gerenoveerd en tot prachtige vakantiewoning omgetoverd door de eigenaars. Sfeervoller kan bijna niet!

De woning is sfeervol ingericht in een stoere, landelijke stijl met een geweldige leefruimte om je direct in thuis te voelen, comfortabele slaapkamers, een lange eettafel voor goede gesprekken en knusse zitbanken rondom een gezellige houtkachel én een heerlijke sauna.

Wij zijn het enige gezelschap in deze boerderij, dus heerlijk rustig. 

 

Wat krijg je?

Dit weekend is inclusief:

* 2x overnachting in sfeervolle landelijke boerderij woning
* easy ontspannen yoga
* verstillende meditatie
* prachtige natuurwandeling

* drumcirkel met kampvuur
* klank en drumreis 

* Verbindingsceremonie
* Despacho ceremonie
* Workshop Sjamanendrum, optioneel
* gratis gebruik van de sauna het hele weekend
* Vegetarische maaltijden, diverse tussendoortjes, fruit en lekkers ingegrepen 

* Bedlinnen en badlinnen inbegrepen
(NB dit weekend is zonder alcohol)

Workshop: maak je eigen sjamanendrum!

In dit weekend kun je voor een zeer gereduceerde prijs je eigen verstelbare sjamanen drum en drumstok maken.
Stel je open en beleef een prachtige reis, de geboorte van jouw drum. Tijdens de geboorte van je drum wordt je meegenomen in de processen waar je nu in zit. De drum zal je begeleiden bij het verloop van dit proces of processen.

Vandaag de dag worden er steeds meer mensen zich bewust(ster) van de kracht en de verbinding die ontstaat bij het bespelen van de sjamanendrum. De klanken van een sjamanendrum zijn als “The heartbeat of Mother Earth”, zeer rustgevend en helend.

Via een verbindingsceremonie, een drumreis en inwijdingsceremonie zal de verbinding tussen jou en de drum gecreëerd worden. Het is een zeer mooi en intens proces waarin stilte belangrijk is om jouw stem en die van de drum te horen.

Tijdens de workshop zal je je drum samenstellen met het aanbod van de huiden en houtsoorten die dan aanwezig zijn. Verbindings materiaal en gereedschap zullen aanwezig zijn, wil jij je drum bekleden met veren, lintjes of ander materiaal dan mag je deze het weekend meenemen of je laat je verrassen wat je geven wordt tijdens een wandeling in dit prachtige gebied.
Je drum zal een doorsnee hebben van 40 – 45 of 50 cm. Heb je echt een voorkeur van huid en hout soort, geef dit dan tijdig aan bij je aanmelding of via de mail.

Voor een meer bedrag van €125.- neem je deel aan deze workshop onder begeleiding van Claudia.
Via het inschrijfformulier kun je je opgeven voor de workshop.

Prijs

De prijs voor dit weekend inclusief alles is €375,- pp op basis van een tweepersoonskamer. Dit is inclusief BTW (ben je zakelijke klant of betaalt je werkgever? Dan geldt de prijs excl. BTW). 

Voor het boeken van slaapkamers zijn er verschillende mogelijkheden:

– Slapen met twee personen op een kamer met twee luxe en zeer ruime boxspring bedden naast elkaar. Ideaal voor als je samen komt. Dit zijn ruime slaapkamers en er is in het hele huis veel ruimte, zodat je voldoende je eigen plek kunt zoeken als je dat wilt. 

– Slapen met twee personen op een kamer met twee comfortabele losse bedden.

– Slapen met drie personen op een kamer met twee luxe en zeer ruime boxspring bedden naast elkaar en een los eenpersoonsbed apart op de kamer. Bij boeking door een gezelschap van 3 personen geldt een gereduceerde prijs van €350,- pp. 

– Slapen in je eentje op een kamer met twee luxe boxspring bedden naast elkaar. Wil je een kamer voor jezelf? Dat kan. In verband met het beperkt aantal plekken, is de prijs dan hoger, namelijk €500,- pp. 

Interesse? Superleuk als je erbij bent!

Je kunt je eenvoudig inschrijven door op de knop te klikken hieronder. Je komt dan op de pagina met het aanmeldformulier. Bij invullen van het formulier, gaan we ervan uit dat je meegaat.
Lees hier nog even de voorwaarden die voor dit weekend gelden.

 

Ik ga mee, ik schrijf me in!

 

Toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via een mailtje naar eigentijdz@gmail.com

Leuk als je meegaat! Wij zien ernaar uit!

Andere deelnemers over het weekend

“Ik wilde graag een weekend voor mezelf om te ontspannen. Ik heb het weekend ervaren als een bijzondere ontmoeting van mensen. Er waren fijne yogalessen, een drumcirkel waar ik blij van werd en een ontspannende klanksessie. Ik vond het fijn om even weg te zijn, te lezen, te tekenen, te wandelen en yoga te doen. En daarna had ik extra veel zin om weer naar huis te gaan. Het weekend hielp om weer extra te waarderen wat ik heb.”

“Het was een geweldig weekend waar ik veel liefde en plezier heb ervaren.”

“Tijdens het weekend heb ik me weer even zo vrij gevoed als ik lange tijd niet geweest ben. Het heeft me kracht en inspiratie gegeven om verder te werken een gelukkig mens te worden. Het heeft me veel inzicht en een beetje vertrouwen gebracht! Ik ben ‘lichter’ naar huis gegaan.”

“Dat is misschien van alles nog wel het belangrijkste, jullie aandacht en zorg tijdens het weekend, die was puur en oprecht, enthousiast, soms sturend, motiverend, inspirerend, en niet gewoon het afwerken van een programma. Dat maakte dat het een bijzonder weekend werd.”

“Zou direct weer deelnemen, heb het als erg prettig ervaren, de saamhorigheid en verbondenheid met elkaar.” 

 

Lees hier nog even de voorwaarden die voor dit weekend gelden.

Ik ga mee, ik schrijf me in!