Programma Vrouwenkracht

Succesvol, sprankelend, in balans

Natuurlijk leiderschap en balans vanuit innerlijke kracht

Voor al die vrouwen die klaar zijn met rennen en ratrace en voluit willen leven volgens hun eigen maatstaven. Wil jij een leven vol vreugde, meer balans, dichterbij jezelf leven en jezelf eindelijk echt tot bloei laten komen?
Dan is dit programma voor jou.

Waarom Vrouwenkracht?

We kennen allemaal het druk-druk-druk gevoel. Je hebt zoveel mogelijkheden en je wilt alles. Soms word je meer geleefd dan dat je zelf grip hebt op hoe het loopt. Het is alsof je op een sneltrein zit. Het gaat maar door en het gaat maar door. Ook al wil je het anders, je kunt niet stoppen. Je wilt het allemaal goed doen en het is nooit genoeg. Je rent van hot naar her.

En ongemerkt leven we vaak vooral in het plan van een ander. Omdat je bezig bent met de behoeften en verwachtingen van anderen. In je werk, je gezin, je relatie, of je gezondheid. Vaak kom je aan jezelf te weinig toe, of raak je jezelf kwijt in de drukte van alle dag en de verantwoordelijkheden die je hebt.

Onze go-go-go manier van leven en werken past al lang niet meer. Je wordt er gestresst van, niet gelukkig, en een stuk minder leuk dan je eigenlijk bent. Het vergt moed om stil te staan als iedereen om je heen doorrent. En te kiezen voor wat jij wilt en waar je √©cht gelukkig van wordt. 

Leven met jezelf in de hoofdrol

In dit programma leer je je eigen basis vinden en weer thuis te zijn bij jezelf. Je maakt jezelf vrij van oude blokkades en belemmerende gedachtes en overtuigingen. Zodat je diepgaand aan de slag kunt met wie je echt bent en wat je werkelijk ten diepste wilt.
Je ontmoet andere vrouwen die hetzelfde zoeken. Een positieve omgeving waarin je jezelf kunt (her)vinden en elkaar kunt voeden, inspireren en steunen.

Vrouwenkracht is een yoga & coachingprogramma gericht op vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en beter in balans willen zijn. Hoe dat eruit ziet, is voor iedereen anders. 
Balans gaat over leven vanuit je eigen centrum, je innerlijke kompas volgen en weten hoe je jezelf weer back on track brengt als het tegenzit of het leven je uit balans haalt. 

Vrouwenkracht Winter – Lente start op 5 april. Je bent van harte uitgenodigd mee te doen! 

Lees meer over het Vrouwenkracht programma