Coaching Feminiene kracht

Voor vrouwen die meer uit zichzelf en het leven willen halen

Van wilskracht en rennen naar genieten en stralen

Deze coaching is voor vrouwen die niet meer willen rennen, pushen en jagen, maar vanuit hun authentieke feminiene kracht willen leven: sprankelen en genieten vanuit hun volle potentie. Die hun eigen basis willen versterken en van daaruit hun wereld mooier willen maken. 

Dit zijn vrouwen die voelen dat het anders kan, maar niet weten hoe. Die weten dat er meer mogelijk is voor hen en hun leven, hoe succesvol ze aan de buitenkant ook zijn.

We kennen allemaal het druk-druk-druk gevoel. In je volle leven ben je onderweg jezelf kwijtgeraakt. Je zit op een sneltrein en langzaamaan verlies je grip. Je rent van hot naar her. Je voelt je uit balans. 

Je hebt ook het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien. Je verlangt naar meer, ook al weet je niet echt wat. En soms voel je je schuldig, want je wilt niet klagen. Had je maar meer rust, kon je maar meer genieten. 

Ik help je dat verlangen helder te krijgen, te volgen en een leven te creëren waarin jouw potentie tot bloei komt. Waarin je vanuit je authentieke feminiene kracht werkt en leeft. Vanuit wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt, vanuit balans, innerlijke kracht en vreugde. 

Het vergt moed om stil te staan als iedereen om je heen doorrent. En te kiezen voor wat jij wilt en waar je écht gelukkig van wordt. 

Ik coach vrouwen die klaar zijn met rennen en ratrace en voluit willen leven volgens hun eigen maatstaven. Zodat je vanuit je authentieke, feminiene kracht een leven vol vreugde, balans en floreren kunt creëren. Zoals bij jou past. Wil jij echt tot bloei komen, alles uit jezelf halen, maar zonder de stress en ratrace?
Dan is deze coaching voor jou.

Leven met jezelf in de hoofdrol

In onze sessies leer je je eigen basis vinden en weer thuis te zijn bij jezelf. Je maakt jezelf vrij van oude blokkades en belemmerende gedachtes en overtuigingen. Zodat je diepgaand aan de slag kunt met wie je echt bent en wat je werkelijk ten diepste wilt.

Je bent van harte uitgenodigd. Neem gerust contact op voor een verhelderend gesprek. Dan kijken we wat jij nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen.

Lees hier meer informatie >>

Boek direct een verhelderend gesprek met Alijne