Thrive programma voor vrouwen

Succesvol, sprankelend, in balans

Hoe zou het zijn als je een leven had vol energie, vreugde en succes? Stoppen met rennen, starten met voluit leven. Minder stress, meer ontspanning en flow.  Vol vertrouwen, helemaal jezelf. De beste versie van jou. Succesvol en in balans.

Dat is thriven. En dat kun je leren. 

Waarom een Thrive programma voor vrouwen?

We kennen allemaal het druk-druk-druk gevoel. Je hebt zoveel mogelijkheden en je wilt alles. Soms word je meer geleefd dan dat je zelf grip hebt op hoe het loopt. Het is alsof je op een sneltrein zit. Het gaat maar door en het gaat maar door. Ook al wil je het anders, je kunt niet stoppen. Je wilt het allemaal goed doen en het is nooit genoeg. Je rent van hot naar her.

En ongemerkt leven we vaak vooral in het plan van een ander. Omdat je bezig bent met de behoeften en verwachtingen van anderen. In je werk, je gezin, je relatie, of je gezondheid. Vaak kom je aan jezelf te weinig toe, of raak je jezelf kwijt in de drukte van alle dag en de verantwoordelijkheden die je hebt.

Ik ken het zelf ook. Toen ik zwanger was van mijn derde dochter had ik het goed voor elkaar, met een hoge managementrol, lekker salaris, veel lof, mooi huis en een fijne relatie. En ik stond aan de rand van een burn-out. Mijn zwangerschap dwong me net op tijd te stoppen met rennen. 

Ik was altijd moe, nooit echt meer ontspannen, stond altijd ‘aan’. Ik kreeg ook steeds meer gezondheidsdingetjes. Het werd minder gezellig thuis. Altijd geren en gehaast, vaak gedoe. Kortom, ik vond mezelf een steeds minder leuk mens. 

Kan het niet anders?

Tot gaandeweg ergens iets ging sluimeren: is dit wat ik wil? Dit moet toch ook anders kunnen? Moeitelozer, meer in flow, ontspannener, met meer balans, meer plezier? Meer mezelf? En deep down een stemmetje: er zit meer in mij. 

Ik maakte de keuze om mijn leven te organiseren rondom wat mij energie en voldoening geeft, in plaats van waar anderen mij om prijzen, of wat ik denk dat er van me verwacht wordt. Door me af te vragen ‘wat wil ik nou echt?’ En vaak is dat een moeilijke vraag. De belangrijkste keuze die ik maakte, was om uit de molen te stappen en uit te vinden wie ik wilde zijn.  

Het Thrive programma is een yoga & coachingprogramma gericht op vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en beter in balans willen zijn. Hoe dat eruit ziet, is voor iedereen anders. 
Balans gaat over leven vanuit je eigen centrum, je innerlijke kompas volgen en weten hoe je jezelf weer back on track brengt als het tegenzit of het leven je uit balans haalt. 

Dit programma is een combinatie van yoga en persoonlijke ontwikkeling in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen. Waarin je in 10 weken, onder begeleiding van Alijne, leert om jezelf in balans te brengen en aan het stuur te gaan zitten van jouw leven, zodat je minder stress hebt en meer balans. Waardoor je lekker in je vel zit, meer voldoening ervaart en gelukkiger bent. Want daar profiteert iedereen van :-). 

 

Lees meer over het Thrive programma voor vrouwen