Retreat Yourself! Rust en ruimte na je vakantie

Heb jij ook het goede voornemen om relaxter te leven en meer rust, ruimte en flow te ervaren? Minder druk-druk-druk, minder stress, meer balans en meer plezier?

Doe dan mee aan de gratis online 5-daagse Home Retreat!

Nu het dagelijks leven weer op gang komt, merk je misschien dat je op ziet tegen het tempo, dat je weer in volle vaart mee moet rennen. Dat je agenda alweer overvol is en je to-do lijst oneindig. En dat je moet blijven hollen zodat je niet achteropraakt bij het tempo dat iedereen loopt.

Juist nu, net na de vakantie, is het ideale moment om te beseffen dat je dat niet meer wilt.

Maar direct kun je zo goed merken hoe lastig het is om uit bestaande patronen te komen.

 

Het is ook wel makkelijk om gewoon verder te gaan op de bekende weg. Zeker als dat de norm is en iedereen het zo doet. En dus maak je wat jij wilde maar wat minder belangrijk. 

Of (hint hint ;-)) je kunt jezelf vriendelijk herinneren aan waarom je het ook alweer anders wilt, en waarom dat zo belangrijk voor je is, en dat ook écht gaan doen!

Daar heb ik iets leuks voor bedacht: een 5-daagse Home Retreat challenge!

Want je bent niet de enige. 

We zijn zo gewend te geven, te rennen, te haasten, te zorgen, te presteren, te gáááán, door te zetten om aangehaakt te blijven, onszelf soms weg te cijferen, altijd en overal te multi-tasken. We hebben een rijk, vol en druk leven. En we hebben een standaard gecreëerd die onmogelijk is vol te houden. 

Je komt terecht in een cirkel van eeuwigdurend hardlopen. Om het vol te houden lijkt de oplossing steeds om nog een extra tandje bij te zetten. 

Langzaamaan raak je jezelf kwijt en word je moe. Je weet dat er meer in zit en dat je het anders wilt.

We hebben collectief behoefte aan vertragen.

Wat we zo nodig hebben, is ruimte. De ruimte om simpelweg stil te zijn en te luisteren naar je eigen innerlijke stem. Om jezelf weer te horen. Zodat je helderheid krijgt, betere keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Zodat je je lichaam weer kunt voelen, weer weet waar je ook alweer naar verlangde. 

Laten we samen die ruimte maken! Ik organiseer vanaf 7 september een gratis online Home Retreat. In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers.

Zo werkt het:

Van 7 tot 11 september maak je samen met mij en andere vrouwen iedere dag ruimte voor jezelf. Je creëert ruimte om uit je hoofd te gaan en naar je hart en je lichaam, te ademen, te dromen en te verbinden met jezelf.

Iedere ochtend ontmoeten we elkaar online. Ik begeleid je in een oefening, meditatie of visualisatie. Je begint de dag door in te tunen bij jezelf.

Kun je er niet live bij zijn, geen probleem!

Iedere dag ontvang je een e-mail met daarin de link naar de oefening, om te oefenen en te herhalen zo vaak jij dat wilt.

Zo maken we met zoveel mogelijk vrouwen een week van slowing down, zachtheid en creating space. Doe je mee?

Dit staat er op het programma:

♥ DAG 1. BREATHE
♥ DAG 2. SOFTEN & FEEL
♥ DAG 3. CREATE SPACE
♥ DAG 4. LISTEN
♥ DAG 5. DESIRE & DREAM

Een beetje zachte kracht in een wereld vol go-go-go mentaliteit. Dat hebben we hard nodig :-). 
Gewoon gratis, zonder verplichtingen.

Verlang je naar een langzamer tempo, zodat je jezelf weer kunt horen? Wil je meer innerlijke rust, dichterbij jezelf zijn? 

Dan is deze Home Retreat misschien wel precies wat je nodig hebt om jezelf te resetten en een andere weg in te slaan. 

Doe je mee?

Meld je hier eenvoudig en gratis aan. 

Tot in de Retreat!

Warme groet,

Alijne

PS O ja, het is helemaal online en vanuit huis, dus je kunt alles volgen op het moment dat het jou uitkomt om de ruimte voor jezelf te maken. Cadeautje, omdat ik er blij van word :-). 

YES! Ik doe mee!