Partner workshop Ontspannen Bevallen

Samen voorbereiden op de bevalling

Samen met je partner bereid je je voor op de bevalling in een super leuke workshop, speciaal gericht op je partner en op jullie samen.
Deze workshop is een aanvulling op de cursus Ontspannen Bevallen

Ivm alle maatregelen is er voorlopig geen live Partner workshop. In het online deel van de cursus Ontspannen Bevallen is het partner deel verwerkt. De algemene modules en de partner module zijn daarom heel fijn om samen te bekijken.  

Je partner is je steun

Bevallen is best spannend. Samen met je partner (en/of je moeder, doula, beste vriendin, etc.) maak je deze bijzondere gebeurtenis mee.

Degene die bij je is, heeft een belangrijke rol. Voor partners geldt vaak dat het hele zwanger zijn en een kind krijgen nog een abstract gebeuren is. Veel abstracter dan voor jou. Jij draagt een kindje 9 maanden in je buik, voelt het en leeft ermee, je hebt dagelijks contact en verbinding. Voor je partner is dat allemaal veel verder van zijn of haar bed.

Een partner kan ook tijdens de bevalling niet goed weten wat te doen. Hij of zij voelt niet wat jij ervaart, maar ziet jou wel. Dat kan machteloosheid oproepen, angst of bezorgdheid.

Dan is het prettig een paar concrete handvatten te hebben over wat je partner kan doen bij de bevalling en hoe hij of zij jou kan helpen.

In deze partnerles krijgen jij en je partner die concrete handvatten.

Wat gaan we doen?

* Je leert hoe je je bevalling als een fijne, ontspannen ervaring beleeft
* Je partner leert de belangrijkste pijlers van een soepele bevalling en waarom ontspanning voor jou zo essentieel is
* Hoe hij/ zij jou optimaal kan ondersteunen en kan helpen om in die ontspanning te blijven (of terug te komen) en welke belangrijke rol hij/zij heeft
* Hoe hij/zij jou kan helpen positief te blijven
* Hoe hij/zij zelf ontspannen en positief blijft
* En we gaan praktisch aan de slag met een beetje haptonomie, ontspanningsoefeningen en superfijne massage. Nee, hij/zij hoeft niet te puffen 🙂

Omdat de les inhaakt op de Cursus Ontspannen Bevallen, is het het fijnst als je ook deze cursus volgt.

Praktisch

Ivm alle maatregelen is er voorlopig geen live Partner workshop. In het online deel van de cursus Ontspannen Bevallen is het partner deel verwerkt. De algemene modules en de partner module zijn daarom heel fijn om samen te bekijken.  

Aanmelden

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar avelijnyoga@gmail.com.
Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!