Klankreizen

Stel je voor, tijd voor jezelf!

Je ligt lekker, je mag ontspannen op een matrasje met een dekentje en je hoeft even helemaal niets. Even een moment van bezinning en volledig tot rust komen.

Het komende uur is voor jou!

Een klankreis staat voor een reis naar jezelf, naar jouw innerlijk. Je zal kennismaken met je intuïtie, je karakter, je energie en je innerlijke licht. Terwijl je comfortabel ligt of zit, laat je je meevoeren door de klanken en trillingen die voortkomen uit; klankschalen, gong, oceandrum, drums, snorrebot, berimbau , koshi’s en andere instrumenten. Sommige geluiden herken je, andere niet, langzaam verdwijnen je gedachten naar de achtergrond en geef je jezelf over aan het moment…. de reis is begonnen! De trillingen brengen jouw levensenergie in beweging en nodigen je uit tot een wezenlijk contact met jezelf. Je kunt er vanuit gaan dat je datgene zal ontvangen wat nodig is voor jou in dit moment. De ervaring die volgt is uniek en elke keer anders. De klanken kunnen diep en helend inwerken op je hart, lichaam en geest.

Laat los wat vast zit en ontvang wat je healt

De klankreizen worden in de praktijk, alleen of in groepsverband gegeven.
Voor jong en oud, voor iedereen!
Het is ook mogelijk om een klankreis op locatie te geven.
Kijk bij de agenda voor de eerstvolgende klankreis.

Voor meer informatie stuur je een mailtje naar: eigentijdz@gmail.com of praktijkeenglimlach@gmail.com of bel naar: 06-40849607.

De klankreis wordt gegeven door Claudia van der Ploeg.