Kinderyoga

Spelenderwijs jezelf leren zijn

Jong geleerd is oud gedaan. Als kinderen leren zichzelf te zijn en bij zichzelf te blijven in de drukte van alledag, – blijkt uit onderzoek -, zijn kinderen gelukkiger, zijn gezinnen gelukkiger, is er minder ruzie en stijgen de concentratie, het plezier en de leerprestaties op school.

Ga je mee op ontdekkingsreis?

We trekken met de kinderen de wijde wereld in! We toveren onszelf al zingend en dansend in een vlinder of in de kleuren van de regenboog! We gaan op ontdekkingsreis in het oerwoud, je eigen droom-eiland of de grote oceaan. Reis mee door je eigen lichaam en zintuigen. Ontmoet je emoties en leer jezelf binnenstebuiten kennen. Ontdek wat je leuk vindt en welke talenten jij hebt!

Kinderen willen:

Helemaal zichzelf zijn en zich lekker in hun vel voelen
Spelen met andere kinderen, of juist lekker op zichzelf zijn
Vol energie zitten en ontspannen zijn
De gedachten in hun hoofd soms rustiger kunnen maken
Kunnen omgaan met bijv. buikpijn of spanning
Stevig in hun schoenen staan
Lekker bezig zijn en veel lol hebben

Wat is het?

Het is een les met kinderyoga, dans en ontspanning. We zijn lekker aan het bewegen, creatief bezig en we wisselen dat af met rustmomenten. Er worden verhalen voorgelezen, spelletjes gedaan, getekend, gezongen en gedanst. We zoeken de stilte op en we gebruiken juist geluid en muziek.

De kinderen leren hun zintuigen ontwikkelen en leren het verschil tussen spanning en ontspanning, en hoe je dat zelf kunt beïnvloeden. In een veilige sfeer kunnen ze hun gevoelens en fantasie naar voren brengen, sociale vaardigheden ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Voor wie?

Kinderen van 4 t/m 6 jaar
Kinderen van 7 t/m 9-10 jaar

Hoe werkt het?

Wanneer: Iedere woensdagmiddag van 18 maart t/m 22 april
Tijd: 4 t/m 6 jaar: woensdagmiddag 17.00-18.00 uur
           7 t/m 9 jaar: woensdagmiddag 18.00-19.00 uur
Locatie: Eigentijdz Klank & Yogastudio, Hoge Ham 15R Dongen

Prijs: De prijs voor alle 6 lessen is €55,-. Je koopt een strippenkaart voor alle 6 lessen. Er wordt geen geld teruggegeven bij gemiste lessen. 

Minimaal 5 kinderen, maximaal 12. 

Aanmelden

Leuk als jouw kind erbij is! Om hem of haar aan te melden, stuur je een mailtje naar avelijnyoga@gmail.com.