Introductiepakket yoga

Drie weken Introductie in Yoga

 

Je denkt er al maanden aan. Yoga. Je hoort er veel over en het is vast wat voor jou! Je wilt lekker in je vel zitten, energie hebben, je gezond en fit voelen, met minder stress en meer balans. Innerlijke rust, verbonden met jezelf.

Nu is je kans!

Nu kun je drie weken een introductie in yoga volgen en kennismaken met verschillende vormen van yoga. 

Je krijgt in 3 weken een introductie in yoga. Je volgt onbeperkt alle yogalessen die jij wilt en maakt kennis met diverse vormen. Je gaat aan de slag met je ademhaling en ontspanning en start met mindfullness en meditatie. Je leert naar je lichaam luisteren en je geest tot rust brengen. Zodat je meer ontspanning krijgt en nieuwe energie, jezelf in balans brengt en lekker in je vel zit. 

Alles met twee voeten op de vloer, in een prachtige karakteristieke ruimte en met fijne mensen. Heel laagdrempelig en eenvoudig. Drie weken, en je zit nergens aan vast.

Waar, wanneer, hoe?

Wanneer?   drie weken lang onbeperkt alle lessen. Kijk hier voor het lesrooster. 
Waar? Onze prachtige yogastudio aan de Hoge Ham 15R in Dongen. 

Prijs:        € 27,50 en je zit nergens aan vast

Als je je hebt aangemeld, kun je eenvoudig zelf je lessen inplannen via ons online systeem. Kun je niet? Dan annuleer je zelf heel makkelijk je les en boek je een andere.

Ja, ik meld me aan!

Ja maar…

Wat als ik te stijf ben, niet fit genoeg, te oud, niet slank, ik geen fancy yoga kleren heb, niet … (fill in de blank)? Niet denken. Gewoon doen. Yoga gaat over de binnenkant. Yoga is geschikt voor iedereen. Dus ook voor jou!

Begin vandaag nog en schrijf je in! Probeer het 3 weken uit. Makkelijker wordt het niet :-).

Echte verandering komt pas met het nemen van echte stappen. Dit is je eerste stap op weg naar de beste versie van jou. 

Ja, graag, dat wil ik!

Of stuur me een mailtje als je vragen hebt. 

Tot snel in de les!