Eigentijdz

Ontspannen en gelukkig leven

Ons leven is druk. We rennen van hot naar her en worden geregeerd door onze inbox en todo lijst. Onze agenda is overvol en we staan continu ‘aan’. Soms verlang je naar een moment voor jezelf. Even terugkomen bij jezelf, uit je hoofd en in je lijf komen en vanuit een plek van balans en rust je weg weer vinden. Of misschien ben je jezelf een beetje kwijt en merk je dat aan grote of kleine klachten in je lichaam of geest en wil je graag je eigen weg weer vinden. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen je met klank, yoga, mindfulness, meditatie en adem aan rust, nieuwe energie, ruimte en balans. Je voelt je gezond en ontspannen met rust in je hoofd en in je lijf en komt helemaal bij jezelf.

Eigentijdz is voor jou

Als je op zoek bent naar ontspanning, bewustwording en beweging. Met twee voeten op de vloer en ongeacht je leeftijd, geslacht, achtergrond of fysieke fitheid.
Je kunt bij ons terecht voor ontspannerijen, coaching, klankbeleving en fijne easy going yoga in een mooie omgeving en met leuke mensen.

Eigentijdz is een samenwerking van Praktijk Een Glimlach, praktijk voor soundhealing, klankschaalmassage en voetreflexmassage, en Avelijn Yoga, yogastudio voor eigentijdse yoga, zwangerschapsyoga en postnatale yoga.