Eigentijdz

Ontspannen en gelukkig leven

Ons leven is druk. We rennen van hot naar her en worden geregeerd door onze inbox en todo lijst. Onze agenda is overvol en we staan continu ‘aan’. Soms verlang je naar een moment voor jezelf.

Even terugkomen bij jou, uit je hoofd en in je lijf komen en vanuit een plek van balans, rust en eigen kracht je weg weer vinden.
Wil je beter leren luisteren naar je lichaam, weer verbinding krijgen met jezelf, kracht en lenigheid opbouwen en je thuis voelen in je lichaam.
Of wil je meer vanuit je hart leven en zoek je een fijne manier om tijd en verbinding met jezelf te integreren in je leven.
Voor al die dingen ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen je met klank, yoga, pilates, mindfulness, meditatie en adem aan rust, nieuwe energie, ruimte en balans. Je bent op een fijne manier in beweging, voelt je gezond en ontspannen met rust in je hoofd en in je lijf en komt helemaal bij jezelf.

Eigentijdz is voor jou

Als je op zoek bent naar ontspanning, bewustwording en beweging. Met twee voeten op de vloer en ongeacht je leeftijd, geslacht, achtergrond of fysieke fitheid.
Je kunt bij ons terecht voor workshops, coaching, klankbeleving en fijne easy going yoga en pilates in een mooie omgeving en met leuke mensen.

Eigentijdz is een samenwerking van Praktijk Een Glimlach, praktijk voor soundhealing, klankschaalmassage en voetreflexmassage, en Avelijn Yoga, yogastudio voor eigentijdse yoga, zwangerschapsyoga en feminine yoga.