Het Yogateam

Saskia van Erven

Saskia is allround vinyasa, zwangerschaps- en yin docente, en heeft haar opleidingen in India en Bali gevolgd. Na haar eigen yogastudio gerund te hebben in Colombia, kwam ze in 2020 weer terug naar Nederland en streek in Dongen neer. Ze helpt je je innerlijke essentie weer te vinden, bij Eigentijdz, en in haar eigen bedrijf Moai. Bij Eigentijdz geeft Saskia de Dynamic Flow en Gentle Flow op maandagavond.

Lindy Bosma

Lindy’s passie is om mensen hun eigen bedding weer te laten vinden. In haar bedrijf The Holding Space creëert zij de bedding voor je om dieper in jezelf te zakken en ruimte, vertrouwen en veilighid in jezelf te vinden. Dat doet ze ook in de rustige yogalessen die ze geeft. Zachte, vloeiende bewegingen passen bij Lindy. Ontspannen, easy, om te landen in een diepere yin houding en je grenzen te onderzoeken.
Bij Eigentijdz geeft Lindy de zwangerschapsyoga en de Slow Flow-Yin yoga op donderdagavond.

Marieke Aarts

Marieke is gespecialiseerd in hatha yoga, yin yoga, mindful yoga en yoga nidra. Bij Marieke kom je tot rust. Ze helpt je met rustige yogalessen tot jezelf komen, je grenzen ontdekken en weer leren voelen. 

Karin Lucassen

Karin is hatha yogadocente, moeder van twee prachtige zoons en professioneel dansdocente bij Dans In School. Karin geeft gentle flow les, energize yoga en kinderyoga les. Met haar enthousiaste vrolijke en lichte energie brengt ze iedereen in beweging. 

Chamera Chan Jong Chu

Chamera is hatha yogadocente en moeder van dochter Luna. Zij geeft de yoga & pilates les en begeleidt mensen naar zichzelf in haar eigen praktijk in Intuitieve Healing.