Yoga lessen

Ademen, aandacht, bewegen

Avelijn Yoga is eigentijdse yoga voor iedereen

Je wilt lekker in je vel zitten en dichter bij jezelf komen. Lekker bewegen en gezond zijn. Ontspannen in je lijf, met je hoofd in balans. Of je nu ‘s ochtends vol energie wilt starten, of ’s avonds de dag soepel van je af wilt laten glijden, met de positieve mindset en easy going yogalessen van Avelijn Yoga bij Eigentijdz gaat het vanzelf.

Probeer drie weken onbeperkt alle lessen uit voor €25,-. Je bent van harte welkom! 

Ja, dat wil ik

Move and live with ease

Yoga is niets zweverigs, integendeel. Yoga maakt je vooral blij. Je krijgt een sterk en gezond lichaam, een rustige en gefocuste geest en je komt in balans. Yoga bij Avelijn/ Eigentijdz is down to earth ruimte maken voor jezelf, even stilstaan en vertragen.  Want als je vertraagt kun je ruimte maken om eens goed en diep te ademen. Je brengt rust en balans in je lichaam en hoofd. Je voelt wat je lichaam aangeeft en leert bewegen naar waar het goed voelt, waar ruimte en energie zit.

Als je volgt wat energie geeft en beweegt zoals het goed voelt, – op de mat en in het dagelijks leven -, beweeg je in flow met het leven. Dat levert je rust, plezier, energie, geluk en succes op, in de les en daarbuiten. Als vanzelf beweeg je lichter, meer ontspannen, terwijl je steviger in je schoenen staat.  Je vertrouwen in jezelf groeit, waardoor je keuzes gaat maken die goed zijn voor jou en je steeds meer je eigen leven gaat leiden. Daar ga je van stralen!

Iedereen kan meedoen met de lessen, omdat je leert luisteren naar je eigen lichaam en energie. Als je kunt traplopen (want de studio ligt op de eerste verdieping), kun je aan yoga doen! 

Yoga bij Eigentijdz Klank & Yogastudio

Omdat jouw leven niet iedere dag hetzelfde is, je in je leven door verschillende fases heen gaat en je de ene keer iets anders nodig hebt dan de andere keer, kun je bij Eigentijdz terecht voor een aantal verschillende vormen van yoga, die passen binnen onze benadering. 

Probeer drie weken onbeperkt alle lessen uit voor €25,-. Je bent van harte welkom! 

Ja, dat wil ik

Yoga bij Eigentijdz Klank & Yogastudio is tijd nemen om jezelf te leren kennen. Onze filosofie is dat je al goed bent zoals je bent. Hoe stijf, lenig, fit, oud, jong, soepel, beperkt, stabiel of wiebelig ook. Er hoeft niets aan je ‘gefixed’ te worden. Het gaat erom dat je jezelf leert kennen. Je leert om op een fijne en veilige manier te luisteren en te voelen wat je lichaam aangeeft en wat goed is voor jou.

We hebben actieve en rustigere flow lessen, zachte statische mindful yoga lessen en herstellende yin en restorative lessen.

  • Onze Energize flow en Gentle flow lessen richten op ontspanning en energie en zijn dynamisch. Een combinatie van in beweging zijn en ontspannen.
  • Onze Mindful Yogalessen zijn gericht op ontspanning en aandacht, met mindfulness technieken tijdens de yogahoudingen. Er is geen of nauwelijks flow, en de les is rustiger met een klein beetje actie.
  • Onze Yin Relax yogalessen en de Restorative yogales zijn puur gericht op ontspanning en herstel. De yin relaxles beweegt vanuit een zachte flow naar langer aangehouden houdingen. De restorative yoga is gebaseerd op zeer passieve ondersteunde houdingen die lang worden aangehouden.

We hebben bijna iedere dag yogales. Check het lesrooster. 

Gratis proefles

Je weet natuurlijk pas wat bij je past als je het uitprobeert. Je kunt het het best gewoon voelen en ervaren in de les. Kom dus vooral een proefles meedoen!

Probeer drie weken onbeperkt alle lessen uit voor €25,-. Je bent van harte welkom! 

Ja, dat wil ik

Onder begeleiding van Alijne Verhaar

Alijne is gediplomeerd yogadocent, zwangerschaps- en kinderyogadocent met achtergrond en opleiding in gezondheidswetenschappen, fysiotherapie,  organisatiemanagement en coaching. Meer over Alijne.