Feminine Flow

Krachtig in je vrouw-zijn, dichterbij jezelf en in balans

Feminine Flow is een XXL yogales voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die meer in hun lijf willen zijn en meer met hun lijf willen doen. Die denken en voelen in balans willen brengen. Die krachtiger willen zijn in hun vrouw-zijn. Die dichter bij zichzelf willen leven en in balans willen komen. 

Als vrouwen zijn we gewend te geven, te rennen, te haasten, te zorgen, te presteren, te gáááán, door te zetten om aangehaakt te blijven, onszelf soms weg te cijferen, altijd en overal te multi-tasken. We hebben een rijk, vol en druk leven. We weten allemaal dat je het meest kunt geven, als je ook en in de eerste plaats  jezelf goed voedt en oplaadt.

Wanneer geef je echt ruimte aan jezelf? Langzaamaan drijf je steeds verder weg van je eigen koers, raak je minder verbonden met jezelf en word je moe. Er is ook gewoon geen tijd om even bij jezelf stil te staan. Je moet weer door. 

We hebben collectief behoefte aan vertragen. Aan meer aandacht, meer genieten, zachter, moeiteloosheid, vloeiend, ademruimte. Groei, ontwikkeling en succes van binnenuit. Een manier, die beter past bij onze vrouwelijke natuur en wat we met zijn allen een beetje zijn vergeten. 
Het is het verschil tussen meebewegen met de stroom die vanzelf gaat waardoor je met gemak bereikt wat je wilt, en het druk en snel najagen van doelen die je per se en liefst nu moet halen. 

Feminine Flow is yoga, persoonlijke groei en verbinding

In deze serie van 9 XXL yogalessen combineren we yoga, verbinding en persoonlijke groei met elkaar. 

Je duikt in je eigen vrouw-zijn, vrouwelijke energie, je lichaam en de thema’s die zoal naar voren komen in een vrouwenleven, met alle cycli en fasen die daarbij horen. 

We doen yoga specifiek voor ons vrouwen lichaam, we voelen, we mediteren, we delen, we schrijven, we doen oefeningen, we reflecteren, we zijn. 

Je komt uit je hoofd en in je lichaam. Je leert voelen op een dieper niveau en boort een plek aan van kracht, vreugde, rust, vertrouwen, wijsheid, creativiteit, balans, waar je je grotere vrouwelijke zelf vindt. 

Een cadeautje voor jou. Waarbij je heelt, groeit en zonder oordeel laag voor laag dieper verbinding maakt met jezelf. Gewoon zoals je bent: imperfect, raakbaar, prachtig, rauw, en alles daartussenin. 
Het is een wekelijks ritueel voor jezelf, samen met andere vrouwen. 

Feminine Flow is voor jou als je meer verbinding wilt met jezelf, je gevoel, je vrouwelijke lichaam en meer balans wilt. 

Wat geeft Feminine Flow je?

  • meer zelfvertrouwen en innerlijke rust
  • je voelt je waardevol en nooit meer alleen
  • verbinding met je vrouwelijke kracht
  • je leert op dieper niveau luisteren naar je lichaam en je eigen vrouwelijke lijf begrijpen en kennen
  • je brengt en houdt jezelf in balans 
  • je verbindt je met andere vrouwen om je heen

Iedere les heeft een ander thema, bijvoorbeeld aarden, innerlijke wijsheid, geven en ontvangen, eigen centrum voelen, verbinden zonder jezelf te verliezen, ontwaak je vrouwelijke energie, ruimte innemen, enzovoorts.  

De yoga verschilt iedere week en is toegespitst op het thema. De yoga is gebaseerd op well woman-, hatha, mindful, yin en (easy) flow yoga. 

Ik wil thuis zijn bij mezelf en meer balans

Wat is het verschil met het programma Vrouwenkracht?

Feminine Flow is een XXL yogales plus. In Feminine Flow maak je verbinding met jezelf door beoefening van vrouwelijke yoga, uitgebreide meditatie en extra oefeningen voor reflectie en innerlijke ontwikkeling. Het is geen coachingprogramma en er wordt weinig theorie besproken. Het is een wekelijks ritueel voor jezelf, samen met andere vrouwen. 

Feminine Flow is voor jou als je meer verbinding wilt met jezelf, je gevoel, je vrouwelijke lichaam en meer balans wilt. 

Vrouwenkracht is een coachingprogramma. Een traject waarin je in vier maanden een diepgaande boost krijgt op gebied van innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Naast lichaamswerk, yoga en reflectie, is deze training gebaseerd op haptonomie, psychologie en (persoonlijk) leiderschapscoaching, specifiek gericht op vrouwenkracht en vrouwelijk leiderschap (en de blokkades en belemmeringen die we als vrouw in onszelf tegenkomen). 

Vrouwenkracht is zeer effectief als je wilt groeien, meer uit jezelf en je leven wilt halen en op zoek bent naar duurzame balans. Lees er hier meer over. 

Doe je mee aan het programma Vrouwenkracht of heb je eerder meegedaan?

Dan is Feminine Flow zeker iets voor jou! In Feminine Flow integreer je alles wat je leert in Vrouwenkracht nog dieper, waardoor het effect groter wordt. Het programma en de serie zijn ontwikkeld om elkaar te versterken. 

Ook als je eerder hebt meegedaan, helpt Feminine Flow je te verdiepen en de ontwikkeling gaande te houden. Wees dus van harte welkom! 

Data en tijd:

Feminine Flow Winter-Lente serie is op dinsdagavond van 19.30 – 21.15 uur, op:

12, 19, 26 februari
12, 19, 26 maart
2, 9, 16 april

Locatie:

De prachtige karakteristieke ruimte van Eigentijdz Klank & Yogastudio. Een oude leerlooierij in Dongen. Makkelijk met de auto bereikbaar en met volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.  

Prijs *:

Prijs: €287,- incl. BTW. 

* Heb je al een yoga abonnement? Dan geldt alleen de meerprijs en wordt de abonnementskosten in korting gebracht op de prijs. Stuur dan een mailtje naar avelijnyoga@gmail.com

Wees van harte welkom!

Ik doe mee, schrijf mij in!

Of bel mij voor een adviesgesprek!