Over ons

Claudia van der Ploeg, Praktijk Een Glimlach (li)

Claudia is gediplomeerd in voetreflexmassage, medisch pedicure (np) reiki, coaching en soundhealing. Ze is moeder van drie kinderen: twee zoons en een dochter.

Claudia laat je bewust worden van jezelf en jouw plek in de wereld. Ze begeleidt zowel volwassenen als kinderen. Ze helpt je blokkades weg te halen en los te laten wat je niet meer nodig hebt of wat je tegenhoudt. Ze begeleidt je bij het helen van oude pijn. Je voelt je lekkerder in je vel en laat de muziek in je hart weer klinken.

Alijne Verhaar, Avelijn Yoga (re)

Alijne is gediplomeerd yoga docent, kinderyoga docent en zwangerschapsyoga docent. Ze heeft opleidingen afgerond in gezondheidswetenschappen, fysiotherapie (np), organisatiemanagement en coaching. Alijne is moeder van drie dochters.

Alijne helpt je 100% jezelf te zijn, door te vertrouwen in jezelf en mee te gaan met de flow van het leven. Bij Alijne kom je uit je hoofd en in je lijf en maak je contact met je innerlijke kracht en je intuïtie. Zodat je kunt stoppen met rennen en kunt starten met genieten van een leven dat 100% bij jou past en waarin je succesvol bent.
Daarvoor geeft ze yogalessen, coacht ze vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling, organiseert ze programma’s voor vrouwen in leiderschap en helpt ze organisaties ontwikkelen.

Sanny van Helden

Sanny is freelance yoga docent, communicatie adviseur, pedagogisch hulpverlener en stress counselor (np). Helpt daarnaast mee in het bedrijf van haar man en is bonusmoeder van 3 stiefkinderen.

Sanny heeft 17 jaar geleden zelf ervaren hoe het is om een burnout te hebben en met yoga je weg weer terug te vinden bij jezelf. De lessen die zij zelf geleerd heeft door yoga te beoefenen, zet zij nu graag in om anderen te helpen. Na het behalen van haar yoga docentenopleiding is zij, naast haar drukke werkzaamheden in het bedrijfsleven, gestart met het geven van Mindful yogalessen. Sanny helpt je om weer te leren voelen, je lijf te ontdekken en je grenzen opnieuw neer te zetten. Met als enigste doel jouw kracht te ontdekken en de wereld om je heen met wat meer rust aan te kunnen.