Over ons

Claudia van der Ploeg, Praktijk Een Glimlach (li)

Claudia is gediplomeerd in voetreflexmassage, medisch pedicure (np) reiki, coaching en soundhealing. Ze is moeder van drie kinderen: twee zoons en een dochter.

Claudia laat je bewust worden van jezelf en jouw plek in de wereld. Ze begeleidt zowel volwassenen als kinderen. Ze helpt je blokkades weg te halen en los te laten wat je niet meer nodig hebt of wat je tegenhoudt. Ze begeleidt je bij het helen van oude pijn. Je voelt je lekkerder in je vel en laat de muziek in je hart weer klinken.

Alijne Verhaar, Eigentijdz Yoga en Next Feminine Leaders (re)

Alijne weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt 😉 en hoe je dat kunt stoppen. Bij Alijne kom je uit je hoofd en in je lijf en leer je luisteren naar en meebewegen met je lichaam. Je maakt contact met je innerlijke kracht en je intuïtie. Zodat je kunt stoppen met rennen en gaat genieten van een leven dat 100% bij jou past. 

Alijne is gespecialiseerd 800h+ yogadocent in diverse vormen (vinyasa, feminine yoga, strala yoga, yin yoga, zwangerschaps- en mama yoga). Daarnaast is ze Feminine Power coach, gezondheidswetenschapper, fysiotherapeut (np) en haptonoom (io) en heeft ze een achtergrond in organisatiemanagement en coaching. En ze is moeder van drie prachtige dochters.

Alijne geeft diverse yogalessen, leidt het yogateam en coacht vrouwen individueel en in programma’s via haar bedrijf Next Feminine Leaders.

Maak kennis met het yogateam >>