Over ons

Claudia van der Ploeg, Praktijk Een Glimlach (li)

Claudia is gediplomeerd in voetreflexmassage, medisch pedicure (np) reiki, coaching en soundhealing. Ze is moeder van drie kinderen: twee zoons en een dochter.

Claudia laat je bewust worden van jezelf en jouw plek in de wereld. Ze begeleidt zowel volwassenen als kinderen. Ze helpt je blokkades weg te halen en los te laten wat je niet meer nodig hebt of wat je tegenhoudt. Ze begeleidt je bij het helen van oude pijn. Je voelt je lekkerder in je vel en laat de muziek in je hart weer klinken.

Alijne Verhaar, Avelijn Yoga (re)

Alijne is gespecialiseerd yoga docent, kinderyoga docent en zwangerschapsyoga docent. Ze is vrouwenkracht coach en begeleid vrouwen naar zichzelf en een leven met minder ratrace en meer vreugde en balans. Ze heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen, fysiotherapie (np), organisatiemanagement. Alijne is moeder van drie dochters.

Alijne helpt je 100% jezelf te zijn, door te vertrouwen in jezelf en mee te gaan met de flow van het leven. Bij Alijne kom je uit je hoofd en in je lijf en maak je contact met je innerlijke, vrouwelijke kracht en je intuïtie. Zodat je kunt stoppen met rennen en kunt starten met genieten van een leven dat 100% bij jou past en waarin je succesvol bent.
Daarvoor geeft ze yogalessen, coacht ze vrouwen individueel en in programma’s via www.nextfeminineleaders.nl.